Water-to-Go gezondheidsvoordelen

Het belang van voldoende hydratatie kan niet genoeg worden benadrukt. Waer zorgt niet alleen voor een goed functionerend lichaam, maar verbetert ook de textuur en de gezondheid van uw huid, waardoor u er fris en gezond uitziet. Water-to-Go waterflessen zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw lichaam te hydrateren. Of u nu een sportliefhebber bent, een vakantieganger of kantoormedewerker, de draagbare filterfles geeft u 24/7 toegang tot zuiver en gezond water.

Waarom uzelf hydrateren?

Regelmatige hydratatie is noodzakelijk om het lichaam gezond en actief te houden. Onder normale omstandigheden verliest een volwassene ongeveer 2-3 liter vocht per dag. Dit volumeverlies moet efficiënt worden vervangen om het lichaam te beschermen tegen ernstige gevolgen.

Een goede hydratatie zorgt voor handhaving van het vocht- en bloedvolume. Niet of te weinig hydrateren kan een verlaging van het vocht- en bloedvolume betekenen. Dit kan resulteren in een lage bloeddruk en/of een verminderde werking van verschillende organen van het lichaam.

De symptomen van uitdroging kunnen variëren van milde symptomen zoals dorst, zwakte, duizeligheid en vermoeidheid, tot levensbedreigende verschijnselen zoals een veranderde mentale toestand, snelle ademhaling en een verminderde bloedtoevoer naar vitale lichaamsorganen.

De remedie tegen al deze symptomen is schoon, helder en veilig drinkwater. Zorg ervoor dat u altijd een fles water bij de hand hebt. Drink kleine hoeveelheden op regelmatige tijdstippen om je lichaam gehydrateerd en energiek te houden.

Waarom Water-to-Go flessen?

Water-to-Go flessen zijn een perfecte oplossing voor iedereen die hun lichaam wil hydrateren met schoon gefilterd water. De draagbare waterfles vormt geen enkel risico voor het milieu en kan voor een langere periode steeds opnieuw worden gebruikt. Traditioneel gebotteld water wordt verpakt in BPA flessen waarvan is bewezen dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wanneer blootgesteld aan zonlicht of aan temperaturen boven de 16 graden Celsius, lekken plasticflessen, BPA in het water. Een kankerverwekkende stof. Een veilig alternatief voor plasticflessenzijn de Water-to-Go waterflessen. Deze flessen zijn gemaakt van LDPE, een ‘lage dichtheid polyetheen’, een thermoplast, gemaakt van olie. LDPE is, FDA (Food en Drugs Administration) goedgekeurd voor het gebruik in levensmiddelen en drinkcontainers. Water-to-Go flessen verwijderen 99,9% van alle verontreinigingen die water wordt aangetroffen. Het water smaakt niet alleen vers door het verwijderen van chloor en zware metalen, maar verwijdert ook bacteriën, virussen en micro-organismen, waardoor de veiligheid van de consument wordt gewaarborgd. Water-to-Go waterflessen zijn draagbare filtratiesystemen. Ze zorgen ervoor dat je altijd gehydrateerd blijft.