Water-to-Go filters vs. carbon filters

Vers drinkwater is essentieel voor een gezond, actief lichaam, maar helaas is zuiver water veelal ontoegankelijk geworden als gevolg van massale industrialisatie en vervuiling. In dergelijke omstandigheden kan men alleen vertrouwen op een waterfiltratiesysteem dat ontwikkeld is voor NASA ruimte projecten, de Water-to-Go flessen.

Water-to-Go flessen hebben een uniek draagbaar filtersysteem dat 99,99% van alle onzuiverheden in het water verwijdert en altijd zorgt voor zuiver en gezond drinkwater. Dit innovatieve waterfilter werd in diverse laboratoria uitvoerig getest. Het biedt tot bijna 100% zuiver drinkwater en is effectiever dan de traditionele waterfiltratie systemen, zoals carbonfilters. Koolfilters worden veel gebruikt in huishoudens vanwege hun vermogen om de smaak van het drinkwater te verbeteren, maar effectief kunnen ze niet alle schadelijke componenten uit het water verwijderen.

De verschillen tussen Water-to-Go filters en koolstoffilters?

Een Water-to-Go fles heeft een effectiever waterfiltratiesysteem dan koolstoffilters vanwege hun vermogen om vrijwel alle verontreinigingen in water te verwijderen. In tegenstelling tot de koolstoffilters, verwijderen Water-to-Go filters zelfs protozoa en virussen uit het water, waardoor veilig en gezond drinkwater ontstaat.

Koolstoffilters maken gebruik van poreus materiaal of een zogenaamd net om het water te filteren. De poriën van deze filters zijn vaak te groot om de meeste schadelijke stoffen uit het water te filteren. De Water-to-Go fles maakt gebruik van een combinatie van nano aluminiumoxide, koolstof en andere componenten om het water te filteren. De normale poriegrootte van het Water-to-Go filtermedium is 2 micron, dat tot op 0,7 micron, minutieus alle onzuiverheden uit het water filtert en het daarmee ‘omtovert’ tot veilig drinkwater.

Koolstoffilters worden meestal gebruikt om uitsluitend drinkbaar water te filteren. Water-to-Go flessen daarentegen filteren verontreinigt water tot veilig drinkwater.

Besmetting: Water-to-Go vs. Koolstoffilters

- Protozoa – zoals Giardia en Cryptosporidium zijn resistent tegen chloor. Het besmet duizenden mensen per jaar die ernstig ziek worden. In tegenstelling tot de koolstoffilters, filteren Water-to-Go flessen 99,99% protozoa uit het water. Laboratorium testen hebben dat uitgewezen.
- Oocysts – zijn de slapende vorm van protozoa. Ze kunnen ernstige infecties veroorzaken als ze niet door koolstoffilters worden verwijderd. Met Water-to-Go filterflessen kunt u veilig water consumeren omdat het alle oöcyten verwijderd.
- Bacteriën – Bacteriën zijn een bron van menselijke infecties. Efficiënte verwijdering van bacteriën is alleen mogelijk met het gebruik van Water-to-Go flessen.
- Virussen – zijn een van de meest moeilijk te beheren infecties, in het bijzonder bij mensen met een immuunziekte. Water-to-Go flessen bieden 100% bescherming tegen waterverontreiniging als gevolg van virussen.
- Chloor – Aanwezigheid van chloor is niet alleen van invloed op de smaak van het water, het kan ook aanzienlijke schade aan de gezondheid veroorzaken indien het in grote hoeveelheden in water aanwezig is. Water-to-Go flessen verwijderen van 99,99% van alle chloor en het verbetert de smaak van drinkwater.
- Lood – is giftig, ongeacht de hoeveelheid. Aanwezigheid van lood in water kan de hersenen, nieren, en lever beschadigen. Met behulp van Water-to-Go flessen bent u volledig beschermd tegen lood in water.