Water-to-Go Testresultaten

Net zoals waterfiltratiesystemen, verwijderen Water-to-Go filterflessen 99,99% van onzuiverheden in het water onzuiverheden. De filterflessen zorgen voor schoon en veilig drinkwater vrijwel overal ter wereld. De BPA-vrije flessen bezitten geen schadelijke chemicaliën wanneer ze in het water terecht komen of wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht en/of hoge temperaturen.

De Water-to-Go flessen zorgen voor veiligheid en welzijn van u en uw gezin. De flessen voldoen aan alle wettelijke voorschriften met betrekking tot gezondheid en veiligheid. Deze voorschriften zijn genormeerd door de FDA (Food en Drugs Administration).

De Water-to-Go flessen zijn eveneens getest door laboratoria in de VS, Europa en India. De Water-to Go voldoen aan alle door, door deze laboratoria gestelde normen voor veiligheid en gezondheid. De testresultaten tonen aan dat Water-to-Go flessen zorgen voor 99,99% zuiver water, vrij van chemicaliën, bacteriën, virussen en andere onzuiverheden.

Getest door de London School of Hygiene en Tropical Medicine

De ‘London School of Hygiene en Tropical Medicine’ (LSHTM) is een van 's werelds meest prestigieuze instellingen op het gebied van infectieziekten en volksgezondheid. Water-to-Go flessen zijn voor testonderzoek verzonden naar dit laboratorium. De flessen werden geïdentificeerd op de aanwezigheid van mechanische defecten, lekkage en aanwezige micro-organismen. Resultaten van het essay toonden aan dat de Water-to-Go flessen effectief 99,9% van alle bacteriën, virussen, oöcyten en chloor verwijderen. Een gedetailleerd rapport van de test kunt u hier vinden.

Getest door Biologische Consulting Services (BCS) Laboratoria

BCS Laboratoria zijn geregistreerd bij de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en het ministerie van Volksgezondheid te Florida, Verenigde Staten. Het laboratorium is een instelling voor kwaliteitstesten voor meer dan 10 jaar en werkt samen met een aantal wereldberoemde bedrijven. De Water-to-Go flessen werden getest op de doeltreffende verwijdering van bacteriën, virussen en protozoa. De testresultaten geven aan dat de Water-to-Go flessen het water filteren met een snelheid van 10 ml per seconde en 99,99% van alle parasieten verwijdert, evenals virussen en bacteriële bestanddelen. Een gedetailleerd rapport van de test kunt u hier vinden.

Getest door Banglore Test House, INDIA

Bangalore Test House werd opgericht in 2002 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie verworven voor het uitvoeren van nauwkeurige laboratoriumtesten voor geneesmiddelen, veterinaire producten, cosmetica, voedsel, aardolieproducten, enzovoort. Er werden gedetailleerde testen uitgevoerd van Water-to-Go flessen, op de aanwezigheid van zware metalen, chemicaliën en bacteriën. Het Banglore Test House verklaart dat water, gefilterd door Water-to-Go flessen, geschikt is als veilig en gezond drinkwater. Een gedetailleerd rapport van de test kunt u hier vinden.