50cl GO! Filters

50cl GO!
19,00 EUR
Enter quantity by color:
black_bottle
red_bottle
blue_bottle
green_bottle
pink_bottle
white_bottle

Een 3-in-1 waterfilter dat 99,99 % van de bacteriën, virussen, protozoa, cysten, zware metalen en andere onzuiverheden in het water verwijdert.
Oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA ruimtevaartprogramma's. 50cl Go!Filters zijn een combinatie van nano alumina, 33% koolstof, en diverse andere componenten. 
Het filter maakt gebruik van een geladen membraan met een poriegrootte van 2 micron die verontreinigingen in het water verwijderen. 
Het unieke ingebouwde waterfilter ontwikkelt hydrostatische lading die het vuil aan te trekt en te verwijdert negatief geladen onzuiverheden, waardoor u betrouwbaar van schoon en gezond water kunt drinken.

Specificaties

  • Vervangings filter voor Go! 50cl flessen.
  • Getest tot 99,99 % van het verontreinigt water te filteren.
  • Effectief voor drinkbaar water en ongezouten water uit andere bronnen.
  • Inclusief een timer om de levensduur van de filter aan te geven.
  • Filters 130 liter water, duurt ongeveer twee maanden.
  • Activering vereist onderdompeling in water
  • Deactiveert als het droog is.
  • Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren - rood, roze, wit, blauw, groen en zwart.

 

HOE TE GEBRUIKEN?

De 3-in-1 Go! 50cl filter verwijdert 99,99 procent van alle bacteriën, virussen, zware metalen, enz., om u veilig, gezond water te kunnen aanbieden. 
Het filter duurt 2 maanden of behandelt 130 liter water, en is voorzien van een timer die de levensduur van het filter aangeeft. 
De 50cl Go! Filter werkt alleen als vochtig is. Als u de fles voor het eerste gebruik, vul de fles en keer de fles onderste boven zodat de filter ondergedompeld is in water, dit gedurende 20 minuten zo te houden.  Eenmaal geactiveerd biedt het filter u een consistente aanvoer van zuiver water.

VERGEET NIET

Een silicium technologie wordt gebruikt om extra bescherming tegen lekkage bieden.  Schroef het filter stevig op het deksel om een goede afdichting tussen het deksel en het filter te krijgen.  Herhaal dezelfde procedure bij het afsluiten van de waterfles om lekkage te voorkomen.