Feiten over het filter

Op weg met gefilterd water uit draagbare waterflessen van Water-to-Go.

De navulbare waterflessen van Water-to-Go zijn gebaseerd op geavanceerde nanotechnologie. U gaat altijd op pad met veilig en schoon drinkwater. U kunt de fles (na)vullen met kraanwater, of met water uit een beekje, sloot, rivier of kanaal. Het filter zorgt ervoor dat verontreinigd water wordt omgezet in schoon, helder en veilig drinkwater.

Hoe werkt Water-to-Go?

De nanotechnologie zorgt ervoor dat alle onzuiverheden uit het water worden gefilterd. Het gepatenteerde filter is een combinatie van nano aluminiumoxide, koolstof en andere filtratie materialen. Wanneer het filter nat wordt, geeft de nano aluminium-oxidelaag een positieve magnetische lading af. Dit zorgt voor de verwijdering van alle negatief geladen onzuiverheden zoals parasieten, bacteriën en virussen. Daardoor wordt het water vers, schoon en kan het veilig worden gedronken.

Waarom kiezen voor Water-to-Go op koolstoffilters

Koolfilters verwijderen alleen chloor en een aantal zware metalen uit het water. Deze filters hebben een te grote poriegrootte die geen bacteriën, virussen en parasieten kunnen elimineren. De filters van de Water-to-Go filters zijn minutieus klein (0,1 micron) en verwijderen maar liefst 99,9% van alle verontreinigingen in het water. De draagbare fles, voor dagelijks gebruik, is een perfect voorbeeld van efficiëntie filtratie. Het water wordt gefilterd met een snelheid van 10 ml per seconde waardoor bijna elk type van verontreiniging die in het water wordt aangetroffen, wordt verwijderd.

Metalen en Chemicaliën

Water-to-Go filters verwijderen chloor, fluor, chroom, kwik, nikkel, koper, ijzer, lood, goud, zilver, aluminium, en vluchtige organische verbindingen, waaronder formaldehyde. *

* Opmerking: Water-to-Go filters kunnen niet 99,9% van arseen filteren, welke soms in bepaalde waterbronnen wordt aangetroffen.

Virussen

Filtert het Norwalk virus, hepatitis A-virus, Tota virus, adeno -virussen, entero-virussen en, reo-virussen.

Bacteriën

Verwijdert bacteriën die dysenterie, botulisme, virus botulisme, tyfus, polio, vibrio ziekte, campylobacteriose, leptospirose (ziekte van Weli's), legionair ziekte, die Pontiac koorts veroorzaakt. Het verwijdert eveneens E-coli en coliformen.

Oocyten: Protazoa

Verwijdert effectief Giardia lamblia dat beverkoorts veroorzaakt.

Parasieten en water ziekteverwekkers

Verwijdert lintwormen, mijnwormen, threadwormen, Guinea wormen, pinwormen, rondwormen, leverbot, en organismen die slaapziekte veroorzaken, Coenorosis en Schistosomiasis. Water-to-Go filters zijn beproefd om al deze waterverontreinigingen te verwijderen. Het wordt echter aangeraden de Water-to-Go flessen niet te vullen met additieven zoals isotone poeders, siropen, sappen, enzovoort. Deze kunnen de efficiëntie van het filter verminderen. Ook het gebruik van Water-to-Go flessen voor het filteren van urine wordt door de fabrikant niet aanbevolen.